Szolgáltatások

CSAPATUNK A KÖVETKEZŐ FELADATOKRA VÁLLALKOZIK

Segítünk Neked kitalálni, hogy az ünnepelt minek örülne legjobban. Egy személyes találkozó alkalmával átbeszéljük a lehetőségeket. Ha sikerült találni Ötleteink között megfelelő ajándékot, akkor átgondoljuk együtt, hogy mi a Neked megfelelő verzió, de ha ennél tovább mennél mi elkísérünk az úton és segítünk a legjobb ötletig eljutni.

Az ötlet a zsebünkben. Talán a nehezén túl is vagyunk. Most jön a gyakorlati rész. Vállaljuk, hogy a kiválasztott ötlethez mindent előkészítünk, amire Neked nincs időd, kedved, energiád. Felvesszük a kapcsolatot a rokonokkal, barátokkal, kivitelezőkkel.

Szeretnél egy novellát íratni Apukádról? Vagy a Családi szakácskönyv megfelelő címét keresed. Nagy tapasztalattal rendelkező kreatív szövegíró áll a rendelkezésedre, hogy kitalálja az ajándékhoz passzoló legmegfelelőbb megoldást. Legyen ez egy szó, vagy egy kész regény.

Ha olyan terméket választottál, amihez szeretnél saját fotókat használni, akkor vállaljuk ezek elkészítését. Legyen ez egy Naptár saját képekkel vagy épp a Ki? Kicsoda? társas. Ha otthonos környezetet jobban szereted, házhoz megyünk, de ha a stúdióhangulat tetszik jobban annak sincs akadály.

A Film Tőletek Róluk a legkedveltebb ajándék ötletünk. A megvalósulásához nem csak ötletet, de operatőrt, vágót, igény esetén több technikust is biztosítunk.

A legtöbb ajándék ötletünkben saját grafikai elemek vannak, melyért csapatunkban több grafikus, illusztrátora felel. A Film Tőletek Róluk összekötő elemeit vagy épp valamelyik társas Rátok szabott grafikáját egyaránt ők készítik el.

Elkészült a Családi szakácskönyv terve vagy épp végre megszületett a nagy napra szánt beszéd már csak ki kellene nyomtatni, le kell vágatni, csomagolás kell hozzá. Vállaljuk, hogy a digitális produktumból kézzel foghatót készítettünk.