Testimonials

 • Testimonial
  Judit, 60. szülinap

  Amikor 60 éves lettem különleges ajándékot kaptam.  Korábban előfordult  a családban, hogy születésnapra, vagy esküvőre az ünnepelt kapott valami hasonlót. Eszembe se jutott, hogy most én kaphatok. Egy videófilmen a barátaim beszéltek rólam. Szívmelengető volt hallgatni a családom, a nagyon régi és újabb barátok kedves, vicces szavait. Rengeteg szeretet jutott el hozzám. Nem csak magamról, de a barátaimról is megtudtam új dolgokat. Nagyon nagyon jól esett és boldoggá tett. Ezer köszönet!

 • Robi, 60. születésnap

  Jól esett, hogy szeretnek és sok szépet, jót mondanak rólam. Szemtől szembe ritkán kap dicséretet az ember. Jó volt érezni azt a szeretetteljes készülődést, amivel  a szülinapomra szervezkednek. A filmben sokan sok félét mondtak a gimnáziumról, egyetemről, munkáról, családról. Ez az ajándék visszajelzés magunkról. Nagy megerősítés volt számomra, hogy érdemes törődni, segíteni másoknak, mert ezt nagyra értékelik, akkor is, ha éveken keresztül nem beszélünk róla.

 • Testimonial
  Drisa, 30

  Milyen volt kézbe venni a képregényt? Soha hasonló ajándékot nem kaptam még. Ha belegondolok, akkor, ennél kevés menőbb dolog létezik, hogy a barátaid összeállnak, és az idejüket arra áldozzák, hogy közösen adjanak valamit ajándékba. A könyv profin össze volt rakva, éles képek, normális papíron. Később láttam werkfotókat, vázlatokat is, amikből kiderült, hogy mennyi meló volt a képregénnyel, de az is látszott, hogy jól érezték magukat az emberek, miközben csinálták. Csak azt sajnálom, hogy nem lehettem ott, amikor készült. Biztos jó buli volt.

 • Testimonial
  Dani és Imola, nászajándék

  Nem akartunk hagyományos lagzit, mindketten kerülni szerettük volna a kínos vagy negédes esküvői programpontokat, ezért nem is terveztünk mást az evés-iváson és a mulatozáson kívül. Ez a videó azonban meglepetés volt, és - mi tagadás – rendesen megágyazott a hangulatnak. Összeszedték a rokonainkat, közeli és távoli barátainkat, akik mind mondtak rólunk és nekünk pár kedves, vicces vagy épp bölcs gondolatot. Megható volt látni, milyen sokan álltak a kamera elé a kedvünkért, és a mai napig megkönnyezzük a videó legjobb pillanatait… OK, valójában mindig végigsírjuk és nevetjük az egész filmet.