Ötleteink

ACTIVITY AZ ÉLETEDRŐL

Bebe Mama unokái saját kedvenc játékaikat és a hozzátartozó szavakat rajzolják, mutogatják, mesélik el. Közel 70 kártya. Majdnem 400 szó. 5 játék variáció.

IDÉZETEK

Mit adjak ajándékba?! Valamit, ami személyes. Ami nem csak ajándék, hanem érték. Azt adni, ami igazán fontos. Ebben az esetben a válasz egy idézetes kis könyv lett. A téma itt és most az egészség volt. A cél pedig egy olyan kis könyv, amit bárhova magával vihet az ajándékozott.

FILM TŐLETEK RÓLUK

Ha ezt az ajándékot választjátok, vállaljuk, hogy előre egyeztetett időpontban mini  interjúkat készítünk a veletek (barátokkal, családtagokkal, kedvencállatok, stb) és ebből egy 10-15 perces filmet készítünk, ami olyan tükröt tart eléjük, amibe mindenki szívesen néz bele.

JUNIOR SCRABBLE

Rudi számára készült az első személyre szabott Junior Scrabble. 7 éves. Most tanul olvasni. Ebben segít neki, hogy a játék során saját rokonait és számára fontos szavakat rakhatja ki.

KI? KICSODA?

Szuper játék, pláne, ha a saját családtagjaitokat, barátaitokat kell kitalálni. Az ovis korosztály számára a kártyák kirakosgatása is élmény, nemhogy maga a játék!

NAPTÁR OVISOKNAK

Az akár hűtőre is tehető naptár minden kis korongja személyre szabott, bővíthető, cserélhető, nem megunható. Ajánljuk az ovis korosztálynak, akik a saját naptárjuk segítségével tanulhatják meg a napok, hetek ritmusát.

MONOPOLY MÁSHOGY

Újabb társas? Igen. De máshogy, mint eddig. Mert ez az ünnepeltről fog szólni. Elkészítjük a család kedvenc társasát olyannak, amiről csak álmodtatok. Ha repülni szeretsz elrepítünk a játékkal, ha a kis kutyákért rajong a gyereked hát akkor azzal fog bizniszelni. Mond el, mit szeret és mi Rá szabjuk a kedvenc társasát!

NAPTÁR SAJÁT KÉPEKKEL

Add magad ajándékba! Legyél Te a modell saját naptáratokban. Nem csak a férjek, feleségek számára, de az egész családnak remek ajándék. Mi lefotózunk Téged/Titeket és a legjobb 12 képből egy egész évre szóló kiállítást csinálunk naptár formában.

MÚLT A JELENBEN

A Ti feladatotok egy egy irománnyal – legyen az egy régi sztori, egy mese, jó recept – készülni. A mienk az, hogy könyvet készítsünk belőle. Egy olyat, amit még tuti nem olvasott, pedig épp az ő életének apró részletei bújnak meg benne, amikre ezer éve nem is gondolt, így lesz ott és akkor a múltból jelen.

FOTÓKÖNYV

Fotókönyvet már mindenki tud csinálni. De csak, ha van ideje, energiája, kedve. És, ha csak egy is hiányzik, akkor már bukik az ötlet és már is jön a gond, mit kapjon Nagyi karácsonyra, pedig ennek tuti örülne. Szólj, ha segíthetünk!

KÉPREGÉNY

Képregény saját sztorival, csupa ismerős szereplővel, profi stábbal és egy rajta készen álló grafikussal. Mindenkinek garantált az élmény.

CSALÁDI SZAKÁCSKÖNYV

Szívesen segítünk abban, hogy összegyűjtött családi recepteket digitalizáljuk, és egy könyvbe foglaljuk. Ha a családi receptek nem elérhetők, a barátoké, közvetlen családtagoké biztosan azok. Ha megadod az elérhetőségeiket mi felkeressük őket, és vállaljuk, hogy begyűjtjük a legkedvesebb ételek elkészítésének útmutatóját és szakácskönyvé szerkesztjük azokat.

BABAHÁZ AZ ÖRÖM UTCÁBÓL

Egy babaház tuti kell, anélkül nem léphet be egy gyerkőc a 4 életévébe. Szóval mondd el nekünk mekkorát, milyen színűt, stílusút szeretnél és mi leszünk az építészeid!

BESZÉD ÍRÁSBAN

Amikor Apukám a bátyja 60.-jára beszédet mondott, akkor számomra nagyon fontos volt, hogy ezt ne csak szóban kapja meg az ünnepelt, hanem egy kis könyvbe szerkesztve is. Küldd el számunkra a beszédet és mi könyvben adjuk vissza számodra, hogy Te pedig átadhasd az ünnepeltnek a nagy napon.