Örömről

ÖRÖM A KÖBÖN

Szeretek adni. Szeretek kapni. Születésnapra, Esküvőre, Karácsonyra, vagy csak úgy. Szerezz örömet.

Te megálmodod, mi elkészítjük. De meg is álmodhatjuk helyetted. Ajándékozz egyedi, személyre szabott meglepetést! Legyen ez egy babaház az 5.-re, társas, a 10.-re, képregény a 30.-ra, egy film csak róla, egy naptár csak neki. Mondd el, nekünk kinek szereznél örömet, mesélj róla, és mi kitaláljuk a legnagyobb meglepetést a számára. Ha kell leforgatjuk, kivágjuk, felvesszük, megvarrjuk, szétszedjük és újra összerakjuk.

Öröm a köbön.
Szerezz örömet!

Mondd el kinek szeretnél örömet szerezni és mi megmondjuk minek örülne a legjobban.

SZEREZZ ÖRÖMET!

KI? MIT? MIÉRT?

Két pici gyerekem mellett egyre csak azon kaptam magam, hogy már megint egy ajándékot készítek. Esküvőre, szülinapra, karácsonyra vagy csak úgy. De egy dolog mindegyikben közös volt: a személyre szabottság. Az üres kazetták és tusfürdők ideje lejárt, a háztartási gépektől már mindenki konyhája tele van (vagy épp azért nem, mert nincs is rá szükség). Akkor viszont mi legyen a meglepetés? Valami olyan, ami csak neki van, ami csak róla szól!

Vannak tippjeink.  Legyen az ünnepelt nő, férfi, leány, fiú, vagy akár néni vagy bácsi. Legyen az ünnepelt az anyukád, apukád, gyereked, unokád, testvéred, vagy egy igazán távoli rokon, akiről pontosan nem is tudod, hogy a nagynénid unokatestvére, vagy az unokatestvéred nagynénje.