Minden más

FILM TŐLETEK RÓLUK

Ha ezt az ajándékot választjátok, vállaljuk, hogy előre egyeztetett időpontban mini  interjúkat készítünk a veletek (barátokkal, családtagokkal, kedvencállatok, stb) és ebből egy 10-15 perces filmet készítünk, ami olyan tükröt tart eléjük, amibe mindenki szívesen néz bele.

NAPTÁR OVISOKNAK

Az akár hűtőre is tehető naptár minden kis korongja személyre szabott, bővíthető, cserélhető, nem megunható. Ajánljuk az ovis korosztálynak, akik a saját naptárjuk segítségével tanulhatják meg a napok, hetek ritmusát.

NAPTÁR SAJÁT KÉPEKKEL

Add magad ajándékba! Legyél Te a modell saját naptáratokban. Nem csak a férjek, feleségek számára, de az egész családnak remek ajándék. Mi lefotózunk Téged/Titeket és a legjobb 12 képből egy egész évre szóló kiállítást csinálunk naptár formában.

IDÉZETEK

Mit adjak ajándékba?! Valamit, ami személyes. Ami nem csak ajándék, hanem érték. Azt adni, ami igazán fontos. Ebben az esetben a válasz egy idézetes kis könyv lett. A téma itt és most az egészség volt. A cél pedig egy olyan kis könyv, amit bárhova magával vihet az ajándékozott.

MÚLT A JELENBEN

A Ti feladatotok egy egy irománnyal – legyen az egy régi sztori, egy mese, jó recept – készülni. A mienk az, hogy könyvet készítsünk belőle. Egy olyat, amit még tuti nem olvasott, pedig épp az ő életének apró részletei bújnak meg benne, amikre ezer éve nem is gondolt, így lesz ott és akkor a múltból jelen.

FOTÓKÖNYV

Fotókönyvet már mindenki tud csinálni. De csak, ha van ideje, energiája, kedve. És, ha csak egy is hiányzik, akkor már bukik az ötlet és már is jön a gond, mit kapjon Nagyi karácsonyra, pedig ennek tuti örülne. Szólj, ha segíthetünk!

KÉPREGÉNY

Képregény saját sztorival, csupa ismerős szereplővel, profi stábbal és egy rajta készen álló grafikussal. Mindenkinek garantált az élmény.

CSALÁDI SZAKÁCSKÖNYV

Szívesen segítünk abban, hogy összegyűjtött családi recepteket digitalizáljuk, és egy könyvbe foglaljuk. Ha a családi receptek nem elérhetők, a barátoké, közvetlen családtagoké biztosan azok. Ha megadod az elérhetőségeiket mi felkeressük őket, és vállaljuk, hogy begyűjtjük a legkedvesebb ételek elkészítésének útmutatóját és szakácskönyvé szerkesztjük azokat.

BABAHÁZ AZ ÖRÖM UTCÁBÓL

Egy babaház tuti kell, anélkül nem léphet be egy gyerkőc a 4 életévébe. Szóval mondd el nekünk mekkorát, milyen színűt, stílusút szeretnél és mi leszünk az építészeid!

BESZÉD ÍRÁSBAN

Amikor Apukám a bátyja 60.-jára beszédet mondott, akkor számomra nagyon fontos volt, hogy ezt ne csak szóban kapja meg az ünnepelt, hanem egy kis könyvbe szerkesztve is. Küldd el számunkra a beszédet és mi könyvben adjuk vissza számodra, hogy Te pedig átadhasd az ünnepeltnek a nagy napon.