Film Tőletek Róluk

FILM TŐLETEK RÓLUK

Daniék házasodnak. A legjobb barátaink. Mit adjunk? Ok, nyilván nem vázát, a Ki? Kicsoda? játékból már kinőttek, pedig… Szóval kellene valami, ami emlékezetes, mondjuk úgy örökre, ami nem múlik el, ami csak az övék, de tudjuk akár közösen is adni. Kivetítő már minden esküvőn van. És szükség is lesz rá, ha ezt az ajándékot választjátok. Ez egy olyan film, ami csak róluk szól és Ti mondjátok el benne, hogy pontosan kik ők, mi az, ami összeköti őket, és mi az, amit szerettek bennük.

AJÁNLJUK

Minden korosztálynak

STÁB

Grafikus, fotós, videós, kreatív szövegíró

ÁR

Az árat nagyban befolyásolja a film pontos koncepciója, a benne szereplő ismerősök száma. Ezért javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át az igényeket!

Ha ezt az ajándékot választjátok vállaljuk, hogy előre egyeztetett időpontban mini  interjúkat készítünk a veletek (barátokkal, családtagokkal, kedvenc állatokkal, stb) és ebből egy 10-15 perces filmet készítünk, ami egy kedves tükröt tart eléjük. A nagy napon a film nem csak szórakoztatást nyújt az ünneplő tömegnek, de nagyon határozott visszajelzést adhatunk az ünnepeltnek legyen ez egy ifjú pár vagy épp az 50. születésnapját ünneplő anya.

REFERENCIA

Szívesen küldünk referenciát, de tekintettel a film intimitására nem tesszük közprédává őket.